Aktiviteter Nyheter

Høy deltakelse og innsamling ved «Jarle 1212» golfturneringen på Losby Golfbane

Nestleder 

Lørdag 8. juni ble Losby Golfklubb sin veldedighetsturnering «Jarle 1212» avholdt for sjette gang, med imponerende 180 deltakere. I øsende pøsende regn er det høy deltakernes for turneringen, som også i år samlet inn til Stiftelsen Organdonasjon. Turneringen, oppkalt etter klubbmedlem Jarle Kristiansen, setter søkelyset på viktigheten av organdonasjon.

Jarle Kristiansen, som er en av de mest aktive medlemmene i Losby Golfklubb, måtte vente i over tre år – nøyaktig 1212 dager – på en ny nyre etter at hans egne sviktet. I løpet av denne ventetiden var det dialyse og golf som holdt motet oppe. Turneringen bærer hans navn for å øke bevisstheten om organdonasjon og støtte alle som venter på et nytt organ.

Jarle Kristiansen og leder i LNT Oslo og Akershus, Jørgen Bakke, var begge til stede ved arrangementet på den vakre Losby Golfklubb, beliggende ved ærverdige Losby Gods i Lørenskog kommune. Det var en flott anledning til å fremme informasjon om det viktige arbeidet som Stiftelsen Organdonasjon utfører.

Denne turneringen gir ikke bare økonomisk støtte, men også en plattform for å spre viktig informasjon om organdonasjon. Med årets suksess er forventningene høye for fremtidige arrangementer.

Jarle Kristiansen og leder i LNT OA Jørgen Bakke

Recommended Posts

Nyheter Personlige historier

Recycle me ♻️

Jeg er bare så takknemlig for at dialyse og transplantasjon er en greie, samtidig som jeg selvfølgelig håper på å holde meg frisk så lenge som mulig. Sissel Lorentzen Jeg heter Sissel, er 25 år og kommer fra Bodø men bor i Trondheim hvor jeg jobber. Jeg har en kronisk nyresykdom som heter ADPKD, og […]

Nestleder 
Aktiviteter Nyheter Pårørende

Pårørendeseminar

Vi inviterer til et pårørendeseminar for pårørende til transplanterte (lever, nyre, pancreas) og/eller nyresyke, med følge (transplantert og/eller nyresyk). Gjelder medlemmer/støttemedlemmer i LNT Oslo og Akershus Detaljer om arrangementet: Praktisk informasjon: Mer informasjon om programmet vil komme senere. Påmelding: Send e-post til registrering@lntosloakershus.no

Nestleder