Aktiviteter Nyheter

Bowling 30. mai

Nestleder 

Sted: Luckybowl Veitvet bowlinghall
Tid: 18:00
Påmelding: lnt.oslo.akershus@gmail.com
Påmeldingsfrist: 23. mai 2024

LNT Oslo og Akershus har arrangert bowling med pizza tidligere og det er en hyggelig gjeng som pleier samles – MEN her er det plass til flere!

Det spilles 2 serier før pizza fortæres over gode samtaler. Her må man ikke være habil bowlingspiller for å delta – ei heller ha noe kunnskap om aktiviteten. Hensikten er å kunne samles og være sosiale – krydret med enkel og morsom kappestrid. De som aldri har tatt i en bowlingkule før vil få en god innføring av de som er litt mer erfarne.

LNT Oslo og Akershus dekker både spill og pizza mot en liten egenandel på 50 kroner. Transport og ev. parkering må en selv dekke.

Det er planlagt to slike bowlingrunder i 2024. Blir interessen stor kan det raskt bli flere runder – kanskje en liten cup i 2025?

Det er reservert 4 baner og plass til 24 personer, men dette kan utvides hvis mange har lyst å bli med

Ikke nøl – BLI MED!

Recommended Posts

Nyheter Personlige historier

Recycle me ♻️

Jeg er bare så takknemlig for at dialyse og transplantasjon er en greie, samtidig som jeg selvfølgelig håper på å holde meg frisk så lenge som mulig. Sissel Lorentzen Jeg heter Sissel, er 25 år og kommer fra Bodø men bor i Trondheim hvor jeg jobber. Jeg har en kronisk nyresykdom som heter ADPKD, og […]

Nestleder 
Aktiviteter Nyheter Pårørende

Pårørendeseminar

Vi inviterer til et pårørendeseminar for pårørende til transplanterte (lever, nyre, pancreas) og/eller nyresyke, med følge (transplantert og/eller nyresyk). Gjelder medlemmer/støttemedlemmer i LNT Oslo og Akershus Detaljer om arrangementet: Praktisk informasjon: Mer informasjon om programmet vil komme senere. Påmelding: Send e-post til registrering@lntosloakershus.no

Nestleder